print manager
save printing costs
cost of printing
save paper, save tree

Ohjelma tulostuksen seuranta- ja hallinta!

Väritulostamisen nopea yleistyminen on johtanut tilanteeseen, jossa asiakirjatuotannon kulut voivat helposti kasvaa hallitsemattomiksi. Tämä asettaa kasvavia vaatimuksia tulostuksenseurannalle ja -hallinnalle. CZ Print Job Tracker tekee loppukäyttäjistä (Windows / Linux / Unix / Mac OS) vastuullisimpia tulostajia ja verkkoa kuormitetaan järkevämmin.

print control software printer counter software

CZ Print Job Tracker on ohjelma tulostuksen seuranta- ja hallinta. Se toimii lähes kaikkien kirjoittimien kanssa ja tukee standardeja tulostuskieliä. Järjestelmä on kehitetty tarkkailemaan, mittaamaan ja hallitsemaan laajojenkin verkkojen asiakirjaliikenteen toimintaa, mahdollistaen tehokkaamman ja tuottavamman työnkulun ja kustannusten vähentämisen. Käytettäessä CZ Print Job Tracker, tulostuskulut voidaan ohjata erillisille kulutileille, asiakkaille tai työnumeroille. Kulut voidaan siten kerätä omiksi laskuiksi tai raporteiksi. Se tukee MS Access-ja SQL-palvelimen (myös ilmainen versio SQL Server).

print tracking software

CZ Print Job Tracker on kattava ja helppokäyttöinen ratkaisu, joka seuraa tulostus tulostustöiden ominaisuuksien perusteella. Ohjelmisto mahdollistaa täyden näkyvyyden tulostimiin ja monitoimilaitteisiin, yksittäisistä töistä aina käyttäjä- ja osastotasolle asti. Näin on mahdollista optimoida tulostinlaitteistosi toiminta ja uusien laitteiden hankinta sekä ohjata veloitus oikeille käyttäjille, osastoille tai käyttäjäryhmille vaivattomasti. CZ Print Job Tracker yhdistetään verkon tulostinpalvelimeen ja näin saadaan heti reaaliaikainen seuranta, kiintiöiden hallinta, käyttöraportit ja joustava sovelluksen hallinta.

printer usage software

Joustavan arkkitehtuurinsa ansiosta CZ Print Job Tracker soveltuu kaikenkokoisiin ympäristöihin - pienestä toimistosta aina maailmanlaajuiseen organisaatioon asti. CZ Solution on auttanut tuhansia ta yritystä ymmärtämään ja hallitsemaan tulostuskustannuksiaan.

Työ kaikki tulostimen merkki!

Mikä tahansa tulostin, MFC ja piirturi.

Aloita 30 päivän ilmainen kokeiluversio

On paljon enemmän nähdä! Hanki ilmainen kokeiluversio CZ Print Job Tracker tänään!
Latauslinkki lähetetään sähköpostiosoitteesi.

Palaa alkuun

Share Page