Download CZ Print Management Software Software de Control de Impresiones - Español Version Logiciel de Gestion d Impression - Version Française Druckmanagement - Deutsche Version Software Gestione Stampa - Versión Italiana Software para Controle de Impressão - Versão Português Tulostuksenhallinta программа управления печати 打印管理软件 - 中文简体版 列印管理軟體 - 中文繁體版 プリンタ監視ソフト - 日本語版 인쇄 관리 소프트웨어 برنامج إدارة الطباعة Printbeheersoftware price buy license print manager print manager Print Management Software

Tulostuksenhallinta

print management


CZ Print Job Tracker 11    

Windows 32-bit / 64-bit

 

CZ Print Job Tracker 11 voidaan asentaa yhteen tietokoneeseen (Windows 32-bittinen tai 64-bittinen)
ja voit seurata ja hallita tulostuksen kaikkien muiden tietokoneiden (Windows / Linux / Unix / Mac). Väritulostamisen nopea yleistyminen on johtanut tilanteeseen, jossa asiakirjatuotannon kulut voivat helposti kasvaa hallitsemattomiksi. Tämä asettaa kasvavia vaatimuksia tulostuksenseurannalle ja -hallinnalle.

CZ Print Job Tracker tekee loppukäyttäjistä (Windows / Linux / Unix / Mac OS) vastuullisimpia tulostajia ja verkkoa kuormitetaan järkevämmin.

print control software

printer inventory

print laskuri

CZ Print Job Tracker on ohjelma tulostuksen seuranta- ja hallinta. Se toimii lähes kaikkien kirjoittimien kanssa ja tukee standardeja tulostuskieliä. Järjestelmä on kehitetty tarkkailemaan, mittaamaan ja hallitsemaan laajojenkin verkkojen asiakirjaliikenteen toimintaa, mahdollistaen tehokkaamman ja tuottavamman työnkulun ja kustannusten vähentämisen. Käytettäessä CZ Print Job Tracker, tulostuskulut voidaan ohjata erillisille kulutileille, asiakkaille tai työnumeroille. Kulut voidaan siten kerätä omiksi laskuiksi tai raporteiksi. Se tukee MS Access-ja SQL-palvelimen (myös ilmainen versio SQL Server).

tulostuksen hallinnan

CZ Print Job Tracker on kattava ja helppokäyttöinen ratkaisu, joka seuraa tulostus tulostustöiden ominaisuuksien perusteella. Ohjelmisto mahdollistaa täyden näkyvyyden tulostimiin ja monitoimilaitteisiin, yksittäisistä töistä aina käyttäjä- ja osastotasolle asti. Näin on mahdollista optimoida tulostinlaitteistosi toiminta ja uusien laitteiden hankinta sekä ohjata veloitus oikeille käyttäjille, osastoille tai käyttäjäryhmille vaivattomasti. CZ Print Job Tracker yhdistetään verkon tulostinpalvelimeen ja näin saadaan heti reaaliaikainen seuranta, kiintiöiden hallinta, käyttöraportit ja joustava sovelluksen hallinta.

print seuranta

Joustavan arkkitehtuurinsa ansiosta CZ Print Job Tracker soveltuu kaikenkokoisiin ympäristöihin - pienestä toimistosta aina maailmanlaajuiseen organisaatioon asti. CZ Solution on auttanut tuhansia ta yritystä ymmärtämään ja hallitsemaan tulostuskustannuksiaan.

      

 

Ladata